Lååååång dag....

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Jag är så jäkla trött.. Elina är otroligt krävande nu för tiden... Somnar sent och vaknar tidigt.. Från att haft en period med att sovit nästan till 10 på morgonen till att numera vakna strax efter kl 7.. Urk.. Ja bara att gilla läget..

Idag åkte vi hem till mamma.. Elina var ju vråltrött och somnade i bilen på väg dit.. Var där vid 11 så Elina fick sova i vagnen på utsidan..

Linda och Marielle kom ju oxå dit strax efter 11... Stackars älskade mamma.. Hon låg i sin säng och fick ta det lungt.. Hon var trött idag.. Vi stannade bara 1 timme..

Sen åkte vi systrar och lunchade på delikatessen i Stenkullen.. Men Elina hade ett fruktansvärt humör då hon inte sov så länge.. Jag behövde komplettera handlingen jag gjorde i går.. Men min mage började krångla och Elina somnade i bilen igen så jag fick åka hem..

La henne och tillbringade en stund på toan.. Jag la mig på soffan.. Var så jäkla trött.. Då började ju Elina gråta där inne så fick hämtat henne och så sov hon på mig i soffan.. Jag somnade en stund jag med.. Tokmysigt.. :)

Mammas Sessa..

Daniel kom hem och jag åkte och tränade 17 -passet... Holy shit vilket pass.. Vart helt död.. Så jäkla gott..

Mindre gott var det när Linda sa.. "Du skall ju jobba ikväll" VA!!!!! Nääää!!  Jo... Helvete!!! Hade helt glömt att jag hade bytt med Emma.. Fan!!!

Det är inte sant.. Jag ville bara gråta.. Var så inställd på att äntligen vara ledig.. Jobbat 3 helger på raken.. Ville se Lets Dance.. Ta en öl.. Betala räkningarna.. Städa för morgondagens kalas.. Åhh!!

Började ringa runt till dom andra men ingen kunde.. Åhhh bara att åka hem.. Fick inte handlat nu heller.. Duscha .. Och hade då fått ett samtal från en av killarna på Stures.. Han kunde ta passet... Herre så skönt.. Jag kunde åka och handla i lugn och ro.. Göra mat och äta och Daniel dammsög och tvättade golven.. Underbart!!

Elina har nu sovit.. Jag skall lägga mig..

Dricker favorit ölen...

och laddar för kalas imorgon.. :)

 

Kommentera inlägget här :