Semester från Semestern!

publicerat i Mitt Liv-Min Vardag;

Ja herre!!

Fullspäckade dagar!!

Helt slut!

Sitter i sängen och äter favorit mellanmålet... Finn Crisps med jordnötssmör på.=) Nam nam!

Elina sover och jag är själv.. gubben lämnade jag kvar hos syrran då dom satt och söp till det lite.. där kunde han gott stanna tyckte jag=)

Jag och Elina åkte hem strax innan kl 22 då hon var så trött så ögonen gick i kors.. syrran och barnen gjorde otaliga förösk till att få henne att somna där men hon är svår vår lilla tjej.. hon sover som sagt bäst hemma i SIN säng, i SITT rum... 

hon är som mig.. sover bäst hemma..!

Hon kan sova middag i vagnen ett par timmar men skall hon somna för natten så är det hennes säng som gäller..

och det klart det är väl skönast.. varför krångla med att tvinga henne till att sova när vi ät borta... jag håller mig hellre nykter och åker hem i tid för hennes skull.. gör mig inget... tycker inte det är nått konstigt med det.. klart vi måste vänja henne vid att sova middag på andra ställen då hon snart börjar på dagis.. men det är väl en vanesak..

Idag så åkte Daniel tidigt i morse till sitt jobb för att hämta ut sin firmabil då han fått en ny.. han var borta hela dan så jag och Elina tog först en rejäl sovmorgon.. jag vaknade kl 10 men Elina fick jag väcka strax innan kl 11.. lilla tjejen så trött..

vi åt frukost och packade in oss i bilen och styrde mot Tollered..

Linne , cykelbyxor och sandaler=)

HOT!!!

Torskabotten är underbar.. väl där så kom även Therese och Pudding.. inte träffat dom på evigheter så det var lite roligt att dom kom dit oxå..=)

Solade och badade och Elina somnade i sin vagn runt kl 14...

Varmt som satan i solen så där kunde man inte ligga och steka länge... halv 4 gav vi upp och åkte hemåt.. Daniel kom hem strax efter det och hade handlat på systemet.. gott...

Gav lillfia mat och sen var det duscha och ta på oss för att sen åka hem till syrran.. handlade med oss mat på vägen att grilla..

väl där så var det att fixa maten och sen äta .. kom 2 par till dit med sina barn så det var full rulle.. Elina älskar ju det=)

Ja Elina somnade ju i bilen på väg hem.. jag åkte förbi Marielle för att mata katterna och sen hem för att lägga lillfia..

donade sen här hemma..

Gillar min färg jag börjar få..=)

Kvällens klädsel..=)

insåg att vi måste handla.. inget skethuspapper och tvättmedel och mjölk och kaffet är snart slut.. katastrof!!!

Får blir en handling efter frukost och innan badet.. blir nog Torskabotten i morgon med..=)

hade velat träna i morgon kväll..=)

får kika på det=)

nu är det natti natt=)

 

 

Kommentera inlägget här :